دانستنی ها

وحشتناک ترین ترافیک های دنیا

سرفصل‌های مقاله

ترافیک همیشه یک معضل برای مدیریت شهری بوده است و سبب ایجاد مشکلاتی برای شهروندان می گردد. بسیاری از شهرداران امروزی، یکی از وعده های خود را رفع ترافیک های شهری بیان می کنند. ترافیک ها همیشه بصورت روان و عادی نیستند؛ بلکه در طول تاریخ ترافیک های وحشتناکی را شاهد بودیم که مشکلات بسیار شدیدی را برای شهرها ایجاد کرده اند. در این مطلب قصد داریم به وحشتناک ترین ترافیک های دنیا بپردازیم.

 

بررسی علت ترافیک شهری

بررسی وحشتناک ترین ترافیک های دنیا

سائوپائولو 2009

ترافیک سال 2009 سائوپائولو را هرگز نمی توان فراموش کرد. ترافیکی که 840 کیلومتر از مسیرهای شهری را مختل کرد و سبب بروز یک فاجعه گردید. اگرچه شهر سائوپائولو از نظر مدیران، یکی از شهرهای پر ترافیک جهان محسوب می شود، اما این اتفاق یکی از بدترین ترافیک هایی بود که این شهر تا به حال به خود دیده بود. جالب اینجاست که هرگز مشخص نشد چه چیزی سبب بوجود آمدن این ترافیک وحشتناک شده است!

 

ترافیک سائوپائولو

 

مکزیکوسیتی 1999

شهر بعدی که به آن سفر خواهیم کرد، مکزیکوسیتی است. این شهر در سال 1999 ترافیکی به خود دید که در طول تاریخ این شهر، بی سابقه بود. این ترافیک سبب قفل شدن تمام خیابان های اصلی و فرعی شهر گردید، به طوری که برای رفع مشکلات، پلیس و ارتش وارد عمل شدند که به نوبه خود اتفاق عجیبی در حوزه مدیریت شهری بود.

 

ترافیک مکزیکوسیتی

 

توکیو 1990

ژاپن را می توان یکی از پرجمعیت ترین کشورهای جهان دانست. شلوغی و ازدحام شهر توکیو نیز دیگر نیازی به توضیح ندارد. در سال 1990 این شلوغی سبب یک فاجعه بزرگ در شهر گردید. این فاجعه زمانی اتفاق افتاد که تعداد زیادی از شهروندان با خودروهایشان از تعطیلات تابستانی به شهر باز می گشتند. خودروهایی نیز از ترس طوفان ایجاد شده در توکیو ، قصد خروج از شهر را داشتند. تصور کنید که طوفانی از پشت سر به شما هجوم می آورد و شما مجبور به فرار می شوید؛ اما با حجم انبوهی از خودرو، که از تعطیلات تابستانی باز می گردند، رو به رو می شوید. چه لحظه ی هولناکی!

 

ترافیک توکیو

 

پکن 2010

چین پر جمعیت ترین کشور جهان همیشه با معضل ترافیک رو به رو بوده و هست. این مشکل در شهرهای پر جمعیت چین مانند پکن بیش از سایر شهرها نمود پیدا می کند. شدیدترین ترافیک در چین، مربوط می شود به بزرگراه تبت–پکن در آگوست سال 2010 میلادی. این ترافیک سبب قفل شدن 100 کیلومتر از مسیر این بزرگراه گردید و تعداد بسیار زیادی خودرو در این مسیر متوقف شدند.

 

ترافیک پکن

 

در وحشتناک بودن این فاجعه همین بس که روان کردن آن 12 روز زمان برد! نیروهای مختلفی از ارگان های دولتی چین وارد عمل شدند. بعد از روان شدن ترافیک، مشخص گردید که دلیل ایجاد این رویداد، ورود تعداد زیادی از کامیون های حمل مواد ساختمانی و زغال سنگ از مغولستان به چین بودند. تعداد این کامیون ها به 1000 عدد می رسید!

 

ترافیک-پکن

 

ادامه دارد…

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا